De trainer

Geluk geef je door

Mijn naam is Yvonne Beltman, ik ben holistisch massagetherapeut. In mijn praktijk werk ik met mensen met diverse achtergronden en ‘problematiek’, (van zoeken naar ‘verdieping’ en persoonlijke ontwikkeling, tot en met burn-outklachten en chronische aandoeningen) Na een x aantal jaren merkte ik dat de combinatie van hectiek en gevolgen van de aandoeningen waar mensen mee te kampen hadden, me niet koud lieten. Ik had het nodig mezelf op te laden, als ik er voor anderen wilde zijn.

Daarom maakte ik de keuze voor een 8-weekse mindfulnesstraining. Door de beoefening van de mindfulness werd me de meerwaarde hiervan werd me snel duidelijk. Ik ging makkelijker om met hectiek en werkdruk en ik voelde meer innerlijke rust en ruimte, had een minder ‘vol’ hoofd. Deze methode was bijzonder!
Ik besloot naast mijn werk de trainersopleiding te volgen om mij hier verder in te bekwamen. Deze trainersopleiding heb ik gevolgd bij het CVM in Amsterdam.
De kennis die ik hier op deed en het ervaringsgerichte van de mindfulness zijn een verrijking voor mijn werk en voor mij als mens persoonlijk. Graag deel ik deze methode met anderen.

Reacties zijn gesloten.